דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון בעין גב
מהות התפקיד:
ניהול ענף המזון כמקור רווח המספק מזון לצרכי פנים (חברים) ולגורמי חוץ (תיירות ולקוחות חוץ).
תחומי עיסוק ואחריות:
- הכנת תכנית עבודה שנתית מעקב ובקרה
- הכנת תכנית עסקית לפיתוח והגדלת רווחיות
- גיוס וניהול כוח אדם
- אחריות לתחזוקת המבנה והציוד
- ניהול כללי של המטבח, חדר האוכל ו'בישלולי'
- בניית תפריטים ותמחור מוצרים
- קניינות והסכמים עם ספקים
- קשר עם גורמי חוץ ולקוחות
- עבודה מול מוסדות וגופים רגולטורים ושימור רישיון יצרן
תכונות וכישורים נדרשים:
- ניסיון ניהולי ומקצועי בתחום ניהול מטבח מוסדי
- ניסיון בניהול ענף מזון בקיבוץ – יתרון
- ניסיון בתכנון וניהול תקציב וקריאת דוחות כלכליים
- יכולת וניסיון בניהול צוות
- תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש טובים
- יכולת עבודה ועמידה בתנאי לחץ
- ידע וניסיון בניהול משא ומתן ספקים ונותני שירות
- כישורי עבודה במחשב
- יושר ואמינות
כללי:
כפיפות - מנהל קהילה
מקור סמכות - הנהלת קהילה
היקף משרה - משרה מלאה.
משך קדנציה - 5 שנים
קורות חיים בבקשה לשלוח ל hr@eingev.org.il