לענף המזון בקיבוץ מעברות דרוש/ה טבח/ית
דרוש/ה טבח/ית, רציני/ת, יצירתי/ת ובעל/ת ידע ורצון להתפתח, משרה מלאה, כולל פעמיים בחודש שישי – שבת (יום חופשי במהלך השבוע).
התפקיד כולל
- בישול והכנות לפי דרישת הטבח הראשי.
- בעל/ת יכולת לבצע את מטלות הבישול וניהול המטבח כאשר הטבח הראשי חסר.
- שליטה במחלקות השונות במטבח – עיקריות, תוספות, סלטים ועוד...
- ביצוע מטלות הבישול השונות באופן עצמאי
- ניקיון משטחי עבודה והכלים האישיים בסוף המשמרת.
- ניקיון וסגירת מטבח עם צוות המטבח.
דרישות המשרה:
- משרה מלאה.
- הכשרה מקצועית – רלוונטית לתחום.
- יכולת עבודה בצוות.
- תקשורת בין אישית טובה.
המעוניינים/ות מוזמנים/ות לפנות:
מאיה (מנהלת ענף המזון) 052-5258789
או מייל: