דילוג לתוכן העיקרי
fw_before_content
content

לענף המזון בקיבוץ מעברות דרוש/ה שף/ית ראשי/ת

לענף המזון בקיבוץ מעברות דרוש/ה שף/ית ראשי/ת

למטבח מוסדי דרוש/ה שף/ית מקצועי/ת, עם ניסיון בתחום המוסדי, בעל/ת ידע רחב בתחום המזון, יצירתיות ואהבה לתחום.  במסגרת התפקיד אחריות על ניהול המטבח והצוות,  תפעול ואחזקה.

 

דרישות המשרה:

  • תכנון, ביצוע וגיוון  התפריט, באופן שוטף, כולל עמדות מול הלקוח
  • שליטה במחלקות השונות במטבח: עיקריות, סלטים, פחמימות, ירק וכו'.
  • יחסי אנוש טובים.
  • ניסיון בניהול צוות עובדים (ניהול, הנעה והדרכת העובדים).
  • ניסיון מוכח בתחום  המוסדי/מלונאי - לפחות 3 שנים.
  • יכולת עבודה תחת לחץ.
  • משרה מלאה

 

המעוניינים/ות מוזמנים/ות ליצור קשר עם מאיה (מנהלת ענף המזון):
נייד: 052-5258789
מייל    beitsi1966@gmail.com