דילוג לתוכן העיקרי
fw_before_content
content

לקיבוץ רביבים דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון

לקיבוץ רביבים דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון

 

מטרה: ייצור מזון, הגשתו ומכירתו. הפעלת חדר האוכל כמרכז אכילה ומקום מפגש מרכזי בקיבוץ

אחריות/תפקידים

  1. ניהול ענף המזון על כל פעילויותיו, בהתאם לחוק, לנהלים להחלטות האסיפה ומוסדותיה הנבחרים.
  2. ניהול, ייצור ומכירת מזון
  3. אחריות לשליטה ובקרה תקציבית ותפקודית של הענף על כל פעילויותיו.
  4. אחריות לשמירת והשבחת רמת השירות המוענקת לקהילת רביבים על-ידי הענף.
  5. ניהול המשאב האנושי.
  6. יכולת ניהול רכש ומו"מ עם ספקים ולקוחות פוטנציאלים.
  7. ייזום ופיקוח על הבאת הכנסות מגורמי חוץ.

 

כישורים נדרשים:

  1. השכלה, ידע וניסיון בתחום המזון וטבחות- יתרון
  2. ניסיון בניהול - חובה.
  3. ניסיון ויכולת ניהול להנעת עובדים.
  4. יצירתיות ויכולת ארגון.
  5. שירותיות, אמינות, יחסים בין אישיים טובים
  6. יכולת עמידה בלחץ ובריבוי משימות
  7. אחריות, מחוייבות ומסירות
  8. היכרות עם המערכת הקיבוצית - רצוי

 

קו"ח למייל: hrrevivim@revivim.co.il