לקיבוץ עין שמר דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון
תחומי אחריות:
- ניהול תקציב ענף המזון
- מעקב ובקרה על התקציב
- ניהול תחום הרכש והמלאי
- אחריות לתפעול השוטף של חדר האוכל והלובי
- גיוס וניהול צוות עובדי חדר האוכל והלובי
- אחריות על ציוד המטבח, חדר האוכל והלובי
- פיתוח הענף
- אחריות כוללת על תחזוקת המבנה
כישורים נדרשים:
- יכולת הנעת עובדים וניהול צוות.
- ניסיון ניהולי – חובה
- אמינות ויושר אישי
- עבודה תחת לחץ
- יכולת ניהול משא ומתן
- יוזמה
- תקשורת בינאישית ויחסי אנוש טובים
- שליטה בישומי מחשב (בדגש על אקסל)
- יצירתיות, חשיבה מחוץ לקופסא
- פוליטיקה ארגונית
- רקע בתחום המזון - יתרון
היקף משרה: מלאה
המתעניינים מוזמנים לפנות אוריין גנדלמן (מנהלת מש"א) עד ה-10.5.24
מייל: hr@ein-shemre.com